Rólunk

Horváth Tünde, MCC

Húsz éve dolgozom vezetőkkel azon, hogy még jobb vezetőkké váljanak. Ez a szenvedélyem. Tapasztalataimat olyan ügyfelekkel való közös munkában szereztem, mint a Prezi, Telenor, PwC, Microsoft, Bayer, Raiffeisen Bank, CIB Bank, Graphisoft, Vodafone, Bonafarm, Rockefeller Alapítvány.

Vezetői coachként, team coachként és trénerként minden projektem során azt igyekszem feltárni, hogy ügyfeleim milyen látható vagy rejtett erőforrásokkal rendelkeznek, amelyeket ha még gyakrabban használnak, teljesítményük és magabiztosságuk jelentősen nő.

2003-ban kezdtem a Gestalt irányzatot tanulni először terápiás, majd vezetői és szervezeti kontextusban. Tavaly óta a Jungi Analitikus Kiképző Szeminárium tagja vagyok Santa Fe-ben, ahol négy éve élek.

Tanáraim és mentoraim, akiktől az ügyfeleim mellett rengeteget tanultam: Peter Senge, Otto Scharmer, Edwin Nevis, Bernd Leygraf, Sonia Nevis, Joseph Zinker.

Szabó Zsófia, PCC

Sok évet dolgoztam projektvezetőként, szűk határidőkkel, sok stakeholderrel, változó környezettel folyamatok és struktúrák mellett. Nem múlt el nyomtalanul: coachingjaimon tudok folyamatokkal, célokért és keretekkel dolgozni, és értem azokat a komplex helyzeteket, amikben ügyfeleim élik mindennapjaikat.

Pszichológiai hátterem erős: éveken át tanultam analitikai irányzatokat, több tíz éve pedig egyéni- és csoportdinamikákkal foglalkozom. Önismereti csoportot vezettem és időről-időre részt is veszek bennük.

Szervezetfejlesztő tapasztalataim leginkább nagyvállalatokhoz köthetők: Microsoft, Danone, MOL, Skanska, Erste. Több ügyfelemmel regionális szinten is dolgozom.

2010 óta vezetem az Ascon Consultingot tulajdonostársammal, ahol testreszabott és innovatív folyamatokkal segítjük ügyfeleinket változásaikban.

Az utóbbi években mind több olyan fejlesztői munkát végzek, amivel a magyarországi oktatást, illetve az egészségügyet támogathatom.