by Ascon & friends

Küldetésünk

A Transzformatív Team Coaching Lab-bel csapatunk egy szakmai és üzleti társulást hoz létre Magyarországon, amely megmutatja, hogy a Transzformatív Team Coaching (TTC) a szervezeti megújulás legerőteljesebb eszköze. Ügyfeleinknek létrehozott Ügyfélklubjaink magas szintű szakmai dialógushoz nyújtanak keretet.

Csapatunk erőteljes, transzformatív team coaching folyamatokat vezet a valódi változások és a fenntartható eredmények érdekében.

Céljaink

A TEAM COACHING LAB célja:

  • megmutatni, hogy a Transzformatív Team Coaching a szervezeti megújulás legerőteljesebb eszköze;
  • ügyfeleink számára létrehozott Ügyfélklubjaink keretében magas szintű szakmai dialógust kialakítani;
  • erőteljes, transzformatív team coaching folyamatokat vezetni a valódi változások és a fenntartható eredmények érdekében.

Mi hoz lázba bennünket?

A csapatok transzformációja, amely során rátalálnak kreatív energiaforrásaikra és képesek megújítani önmagukat.

Mivel érjük mindezt el?

Szakmai dialógusokkal, tudatosítással, tiszta határokkal, bátorítással, a nehéz helyzetekbe való beleállással és felhatalmazó vezetéssel.

Miért csináljuk?

Mert hiszünk abban, hogy team coaching tudásunk terjesztésével, illetve a csapatok transzformatív fejlesztésével hozzájárulunk ahhoz, hogy Magyarországon működésükre reflektív, eredményes csapatok jöjjenek létre.

Kik vagyunk?

Máté Barbara

Kun Andrea

Havasi Judit

Szabó Zsófia, PCC

Menoni Tímea

Guseo Rita, PCC

Kötcsei Csaba

Horváth Tünde, MCC

ascon logo fekvo fullcolor_10
_Logo basic
Screenshot 1__

Események

2019. június 4. – 9.00-12.00
“Erről nálunk nem beszélünk”
Tabutémák a csoportban

2019. szeptember 24. – 9.00-12.00
“Végre teljes a csapatom!”
Milyen fázisokon megy át egy csapat?”

2019. november 21. – 9.00-12.00
“Klikkek csapdája”
Láthatatlan falak a csapaton belül.

Az első interaktív, szakmai műhelyünk témája:

“Erről nálunk nem beszélünk”

Tabutémák a csoportban.

Kérdések, amik köré építjük ezt az alkalmat:

  • Mi az, amiről nehéz a csoportban beszélni?
  • Miről ismerjük fel ezeket a tabutémákat?
  • Miért fontos, hogy mégis felszínre kerüljenek ezek a témák?
  • Hogyan gátolják a csoportteljesítményt és hogy lehet felszínre hozni és feloldani őket?

A TTC Lab alkalmat ad arra, hogy konkrét eseteken keresztül ismerkedj a módszertan erejével, de arra is, hogy behozd személyes dilemmáidat, kérdéseidet egy aktuális csoport működésével kapcsolatosan, és ötleteket is kapj azok kezelésére.

Tekintettel arra, hogy a TTC Lab max. 40 főt tud befogadni, javasoljuk a regisztrációt mielőbb megtenni. Regisztrációt a létszám beteltével zárjuk. Regisztrációval kapcsolatos kérdésed esetén fordulj
A programjainkra vezetőket és HR-es kollégákat várunk.

Részvételi díj: 7.500Ft + áfa / alkalom.
Ez a részvételi díj tartalmaz egy 2019-re szóló, egyórás, ingyenes team coaching konzultációt is.

3 alkalomra az egyösszegben befizetett kedvezményes ár: 20.000Ft + áfa, amely szintén tartalmaz egy 2019-re szóló, egyórás, ingyenes team coaching konzultációt.

Regisztráció

* kötelező
Minden jegy tartalmaz egy 2019-re szóló, 60 perces team coaching konzultációt is.
Számlázás típusa *

Magánszemély számlázási adatok

Céges számlázási adatok

Hozzájárulás *
Az online regisztrációval elfogadom, hogy a fent megrendelt szolgáltatásokról az Ascon Consulting Kft. számlát állítson ki és azt a fent megadott számlázási e-mail címre elektronikus formában megküldje.

Jelentkezés beérkezése után e-mailes visszaigazolást küldünk a jelentkezésről. A regisztrált részvétel lemondását nem áll módunkban elfogadni.

Az alábbi adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az ASCON Consulting Kft. személyes adataimat a Transzformatív Team Coaching Lab szervezésével szükségszerűen együtt járóan tárolja, kezelje az ügyintézéshez szükséges mértékig és ideig, valamint az esemény(ek) ideje alatt és ahhoz kapcsolódóan kapcsolattartási célra felhasználja. Adatkezeléssel kapcsolatos tájékoztatás és érintetti igények bejelentése: Ascon Consulting Kft. 1053 Budapest Veres Pálné u. 33., e-mail cím: office@ascon.hu

A rendezvényen kép- és hangfelvétel készül. Jelen adatlap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen kép és hangfelvétel készüljön rólam, azzal a kitétellel, hogy kizárólag a kifejezett beleegyezésemmel nevezhetnek meg azokon. Hozzájárulok továbbá, hogy az ASCON Consulting által az eseményeken készített fényképeket és videofelvételeket az ASCON honlapjára, YouTube oldalára, Facebook oldalára vagy egyéb szociális média felületeire feltöltse. A hozzájárulásomat bármikor, írásbeli nyilatkozattal visszavonhatom.